KAKO LAHKO LJUDJE REGENERIRAMO SVOJE ORGANE?

Naša fizična telesa niso samo fizična telesa. Ste vedeli?

Fizičnega telesa ne moremo ločiti od energijskega telesa, čustvenega in mentalnega telesa. In vseh ostalih višjih nivojev in višjih teles. Vse je povezano in vse je eno.  Zato je tako zelo pomembno, da skrbimo za vsa naša telesa. Naše fizično telo torej naši organi, so odvisni tudi od drugih teles, torej če naše fizično telo ne bo v popolnem ravnovesju tudi z ostalimi telesi, zdravljenje ne more biti popolno. Zato je zelo pomembno da se upošteva tudi ta vidik. Kajti če telo oz. organi vibrirajo na nizki frekvenci – z nizko vibracijo, se enostavno ne morejo regenerirati. Celice nimajo dovolj energije ali moči, da bi se regenerirale.

Potrebujejo hrano za regeneracijo. Pa ne samo hrano ki jo zaužijemo skozi naša prebavila. Hrana celic je tudi visoka vibracija, ki jo nosijo pozitivna čustva, ljubezen – predvsem LJUBEZEN, veselje, radost, kajti ko vibriramo na visokih frekvencah, frekvencah ljubezni, takrat je za nas mogoče vse. Iz ljubezni je mogoče doseči vse. Visoka stopnja ljubezni, torej visoka vibracija, bo našemu telesu dala tisto moč in vzpodbudo, da se regenerira, tudi organi.

Hrana celic je tudi visoka vibracija = ljubezen.

Celice so po biologiji in fizioligiji ustvarjene na tak način, da imajo sposobnost obnavljanja, regeneracije, širjenja, množenja, tako da tu ni nobene dileme, telo je ustvarjeno na ta način. Od nas, vsakega posameznika pa je odvisno kaj bomo s svojim telesom naredili! Kako se bomo odzvali, kako bomo reagirali na neko telesno “napako”, bolezen ali okvaro – karkoli že. Kako se bomo soočili, kako se soočamo nasploh z življenjem, kakšen način življenja imamo. Samo od nas je odvisno kaj bo za nas zmoglo naše telo.

Če za njega skrbimo v ljubezni , z ljubeznijo, bo za nas naredilo vse mogoče. Če pa te vitalne življenjske energije primanjkuje, bo primanjkovalo tudi moči in energije za obnavljanje. Torej vsekakor lahko rečemo, da se na nek način da ozdraviti tudi vse bolezni.

Na nek način se da ozdraviti tudi vse bolezni

Ampak…

Potrebno je upoštevati tudi dejstvo: duša je sama izbrala izkušnje, duša je sama izbrala s čim se bo soočala, kaj potrebuje za rast in razvoj – tudi bolezen ali poškodbo in če duša ob utelešenju izbere nepopravljivo bolezen, ali nenakšno deformacijo, s katero se že rodimo na ta svet, se seveda to zgodi z višjim namenom.
Takšne deformacije ni mogoče odpraviti, saj je to duša izbrala za celo življenje. Seveda je mogoče stanje izboljšati, upočasniti ali ustaviti, v kolikor duša izbere drugačno realnost, to pomeni da duša izbere rast, da se česa nauči iz dane situacije oz.stanja, se stvari lahko spremenijo. Pa vendar zadaj je lahko še višji namen.

Torej če se npr.rodimo brez ene okončine,  nam ne bo tekom tega življenja zrastla nova okončina, s tem mislim, da si je to duša izbrala že ob rojstvu (ali pa kakšno drugo bolezen).

Do ozdravitve nas loči le izbira

Vse bolezni in okvare ki pa jih pridobimo kasneje skozi naše življenje, pa so popolnoma druga zgodba. To si pridobimo s svojim načinom življenja. Seveda je tudi to izbrala naša duša in je to na nek način tudi njena pot, ampak to je pot učenja. In do ozdravitve nas loči le IZBIRA!

Da izberemo drugačno realnost, da izberemo kaj je naše in kaj ni naše . Da se poglobimo in raziščemo kaj nas je pripeljalo do določenega stanja, okvare ali bolezni in odpravimo te vzorce ki smo jih pridobili, izberemo drugačno realnost ter naredimo spremembe. S tem dvignemo vibracijo našega telesa, tudi fizičnega. Na tak način se telo in organi lahko resetirajo, regenerirajo, obnovijo in s tem tudi bolezni.

Čustva so tista zaradi katerih lahko zbolimo in tista, s katerimi lahko svoje telo pozdravimo

Tako da vse je mogoče. Mi smo kreatorji svojih življenj, svojega počutja, svojega zdravja. Imamo to možnost da izberemo. Tukaj na tej točki naj samo še dodam, da na naša stanja – fizična stanja telesa, zares močno vpliva naše čustveno stanje – naše čustveno telo. Torej ČUSTVA so tista ki rušijo, in čustva so tista ki gradijo. Čustva so tista zaradi katerih lahko zbolimo in tista, s katerimi lahko svoje telo pozdravimo.

Uspešno raziskovanje in veliko ljubezni do sebe vam želim!

Nuhy, kanalizirano sporočilo