MOJ “PRVIČ” JE BIL ZELO BOLEČ!

S pomočjo specialnih obravnav Bownove terapije preventivno dobro skrbim za svoje strukturno ravnovesje in simetrijo telesa, zato nimam težav z držo, bolečin v križu ipd.. Je pa moj življenjski slog je precej energičen, zato moram poskrbeti tudi za sprostitev vseh svojih teles (fizično, čustveno, mentalno, energijsko…). Redno zahajam v gozd, sem v stiku z naravo in živalmi. Z vami pa želim deliti pripomoček, ki mi prav tako pomaga kadar sem napeta, nesproščena ali utrujena.

PRANAMAT ECO akopresurna masažna blazina mi je izboljšala že veliko “napetih trenutkov”. 3-delni set (blazino, vzglavnik ter majhno podlogo) uporabljam že nekaj mesecev, pred kratkim pa sta moj komplet dopolnila tudi lunica ter masažni pas. 

Lunica in masažni pas sta zelo prakrična za »vreči v avto« in kamorkoli ju lahko nesem s sabo, ali celo uporabljam med vožnjo. Masažni pas je primeren za tistega, ki je časovno še bolj omejen, saj ga lahko uporabljamo tudi med gibanjem, sedenjem…jakost pa se prilagodi poljubno, z zapenjanjem.

IT HURTS SO GOOD! 

Moj “prvič” je bil zelo boleč! Ti čudoviti lotosovi cvetovi še zdaleč niso tako nedolžni. Auč! In presenetila me je tudi močna rdečica na koži že po petih minutah ležanja na blazini. Ampak hitro izgine, brez skrbi.

Med prvo uporabo Pranamat ECO se lahko pojavijo neprijetni občutki. To se zgodi zaradi izjemno ostrih konic lotosa. Ta občutek ni nič nenavadnega in se hitro spremeni v bolj prijetne, z redno uporabo pa se telo tudi navadi in prilagodi. Jaz jo večinoma še vedno uporabljam na čisto tanka oblačila. Na goli koži (npr. na trebuhu) pa ne zdržim več kot 5 min.

Primeri uporabe – moje izkušnje

Če čutim napetost v mišicah na hrbtu, potem je ta akupresurna blazina zame prava izbira. Tudi kadar sem preobremenjena z mislimi in se napetost razvija v GLAVOBOL, je prva pomoč Pranamat Eco vzglavnik. Polnilo iz ajdovih lušin se lepo porazdeli in prilagodi obliki telesa ter lepo zajame cel zgornji ramenski del, vrat in zatilje.

Ker veliko potujem in raziskujem naravo imam večkrat utrujene in težke noge, takrat enostavno podložim blazino, včasih tudi tik pred spanjem in na njej celo zaspim.

Kadar opravljam jutranjo ali večerno nego, stojim na blazini, na primer med univanjem zob, da izkoristim čas za stimulacijo refleksnih točk na stopalih.

Menda je zelo priporočljiva tudi za odpravo CELULITA in zagon LIMFE po telesu. Preizkušam tudi to, a ker ga imam zares veliko (ups), vam o tem lahko poročam na malo daljši rok. 

 

 

Je lahko tudi malo drugačna metoda regeneracije po treningu!

Kako jo uporabljati

Le 20 minut na dan ležite na kompletu in pustite, da konice lotosov opravijo svoje delo. Masaža s Pranamat ECO sproži močan proces sproščanja.

Akopresura pomeni globoko stimulacijo pomembnih točk na telesu – zagotovo se spomniš kakšne fotografije iz zgodovine, kjer oseba leži na tisočih žebljih. Tradicija akupresure izhaja že iz antičnih časov in kot kaže, res blagodejno vpliva na sproščanje in počutje. Pospeši krvni obrok, limfo, sprošča endrofine – torej deluje tudi protibolečinsko in antistresno.

Načeloma je blazina primerna za vsakodnevno uporabo, ob čim več priložnostih. Meni ne znese, priznam. Namestim si jo nekajkrat na teden in poskušam ležati vsaj 10-15min na določenem predelu. Všeč mi je, da si namensko vzamem čas zase, sicer pa izkoristim priložnost tudi medtem ko sedim za mizo npr., ko jém, na njej stojim med umivanjem zob, če pa bi imela čas za poležavanjem pred TV, bi v to zagotovo vključila blazino. Večkrat se nanjo zvečer vležem v postelji, predvsem po dolgem in stresnem dnevu. Moj spanec je zagotovo boljši, saj me sprosti in mi pomaga pri zniževanju napetosti – večkrat zraven tudi zaspim. 

Omogoča ti, da si masažo privoščis vsak dan!

Poseben POPUST in BREZPLAČNA poštnina

Se sprašuješ, če je vredna toliko denarja? Mislim, da vsekakor. In ne, ni primerjave z drugimi (cenejšimi) verzijami podobnih akupresurnih blazin in pri uporabi se vsekakor pozna razlika (preizkušeno!).

Pranamat ECO akupresurne masažne blazine so izdelane v severni Evropi in so sestavljene iz mehke podloge iz 100% lanenega blaga, polnjene s kokosovimi vlakni ter posute z ogromno cvetovi lotosa. Vzglavnik pa je polnjen z ajdovimi lušinami. Meni osebno je pomembna kvaliteta izdelka iz trajnostnih materialov in etične proizvodnje.

Če se nagibaš k nakupu, naj te razveselim da preko moje povezave https://pranamat.si/nushy dobiš posebno *NUSHY* punudbo z (trenutno največjim) 30% POPUSTOM in BREZPLAČNO poštnino! Preveri kateri izdelek bi bil pravi za zate.

Nushy