Zgodba “ZADNJA PRILOŽNOST”

Pred nekaj tedni me je na lepem, presenetilo več zaporednih sms sporočil v obliki čestitke novopečeni mamici ob rojstvu. Začudeno sem gledala v ekran, saj vendar nisem jaz rodila, nekdo se je zmotil?!

Nakar dobim čez nekaj minut tudi sama prijetno sporočilo “taprave” mamice: “Življenje je naju z dvakratno radostjo obdarilo, dve merici sreče dodelilo, dve topli telesci v dlan položilo. Dobrodošla P in Ž .”

S pošiljateljem sva kasneje ugotovila, da je verjetno bil avtomatski odgovor vsem prejemnikom sporočila novopečene mamice (“odgovori vsem”).

Zakaj je ta zgodba tako posebna? Ker sem v tistem trenutku dobila občutek, da čestitke vendarle na nek način pripadajo tudi meni. Vas zanima zakaj???

Z  gospodično S. sodelujeva že dlje časa. Soočala se je že s številnimi težavami, posledicami zdravniških posegov, predvsem pa bi izpostavila hudo in zapleteno obliko endometrioze in težave pri zanositvi. S partnerjem sta se z zanositvijo trudila več kot 5 let. Neuspešne so bile tudi umetne oploditve (IVF).  S. se je 2019 končno odločila za zahtevno operacijo endometrioze. Njeno telo je bilo po številnih posegih že precej izčrpano in povsem v neravnovesju. Z zdravniškim teamom so se odločili, da po uspešni operaciji endometrioze dajo telesu še “zadnjo priložnost” in poskusijo z IVF (oploditvijo), v upanju, da bo tokrat telo le pripravljeno sprejeti zarodek.

Do posega nisva imeli ravno veliko časa, približno mesec dni, za maksimalno 3 – 4 terapije, s katerimi sva pričeli v začetku septembra 2019. Z S. sva v preteklosti že delali Bownovo terapijo (BT), zato se je njeno telo na terapije zelo hitro in lepo odzivalo. Tokrat sem se odločila vključiti (IOS) specialne obravnave naprednih tehnik BT, tako da sva najprej poskrbeli za strukturno ravnovesje in simetrijo telesa, ki je pogoj za hormonsko ravnovesje, nato pa za piko na “i” še specialne hormonske posege za HORMONSKO ravnovesje. Kljub temu, da je S. imela predpisana zdravila, ki preprečujejo mesečne krvavitve, je po prvi terapiji opazila znake krvavitve, občutila je napetost in bolečine v križu, glavobol, telo pa se je začelo čistiti tudi preko kože, v obliki mozoljev. Tekom ostalih terapij se ji je še vedno pojavljal rjav izcedek, imela je rahle glavobole in čutila napetost v rodilih. Od 4., zadnje terapije, smo le čakali…

9.novembra 2019, pa me preseneti več kot prijetno sporočilo:

 “Hay, da ti sporočim…dobila sva plusek +, očitno se je vse poklopilo in postavilo na pravo mesto. Vsekakor pa je k temu tudi pripomogla Bownova terapija…hvala!  Zdaj pa držimo pesti še naprej. Lep dan ti želim. S”.

Svojega navdušenja nisem mogla skriti in sem na glas zavriskala ter delila veselje s številnimi terapevti iz cele Evrope, s katerimi smo se  prav tisti vikend družili na delavnici  Grahama Peningtona “Importance Of Symmetry”.

 Zanosila je oktobra 2019.

10.6.2019 sta se nam pridružila dvojčka. Ne znam opisati veselja in hvaležnosti.  Da sem, da ste z menoj in da vas je vedno več, ki s svojimi zavedanji ter mojo pomočjo ustvarjamo in prihajamo do vedno boljših rezultatov, počutja in zdravja! 

Hvala